PENYA CICLISTA PALOMILLAS DE SABADELL
(1935-2011) MÉS DE 75 ANYS PROMOVENT EL CICLISME

Les nostres Activitats

Excursions per carretera A (llarga distància)
Les excursions A tenen una distància entre 80 i 180 quilòmetres, tot i que poden haver-hi excepcions, prinicipalment la primera i darrera jornada. Sempre són en carretera i la destinació marca el lloc en què el grup es para a esmorçar i repren la tornada a Sabadell.
Excursions per carretera B (curta distància)

Les excursions B tenen una distància entre 40 i 100 quilòmetres. Sempre són en carretera i la destinació marca el lloc en què el grup es para a esmorçar i repren la tornada a Sabadell. És l'activitat amb més nombre de participants i acompanyants. El campionat inclou excursions a Montserrat, Mirador del Fai o Sant Sadurní d'Anoia.


Excursions BTT
Les excursions BTT es van impulsar per un grup de socis de la Penya Ciclista Palomillas fa uns quants anys. Tenen una distància entre 20 i 70 quilòmetres. També s'organitza un campionat de BTT d'hivern.

Properes Activitats

BTT Hivern. 26 de novembre
El Papiol

Sortida: 8 h. Distància: 46 kilòmetres. Punt de trobada: Mercat de la Creu Alta.
Recorregut: Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Hospital General, Collserola, el Papiol, P.F. Puig del Rossinyol, Mirasol, Can Vinyal, Sabadell.

BTT Hivern. 3 de desembre
Granera

Sortida: 8 h. Distància: 57 kilòmetres. Punt de trobada: Mercat de la Creu Alta.
Recorregut: Sabadell, Castellar del Vallès, Granera, P.F. el Salomó, Pla de les Forques, Alt de Gallifa, Castellar del Vallès, Sabadell.