PENYA CICLISTA PALOMILLAS DE SABADELL
(1935-2011) MÉS DE 75 ANYS PROMOVENT EL CICLISME

Les nostres Activitats

Excursions per carretera A (llarga distància)
Les excursions A tenen una distància entre 80 i 180 quilòmetres, tot i que poden haver-hi excepcions, prinicipalment la primera i darrera jornada. Sempre són en carretera i la destinació marca el lloc en què el grup es para a esmorçar i repren la tornada a Sabadell.
Excursions per carretera B (curta distància)

Les excursions B tenen una distància entre 40 i 100 quilòmetres. Sempre són en carretera i la destinació marca el lloc en què el grup es para a esmorçar i repren la tornada a Sabadell. És l'activitat amb més nombre de participants i acompanyants. El campionat inclou excursions a Montserrat, Mirador del Fai o Sant Sadurní d'Anoia.


Excursions BTT
Les excursions BTT es van impulsar per un grup de socis de la Penya Ciclista Palomillas fa uns quants anys. Tenen una distància entre 20 i 70 quilòmetres. També s'organitza un campionat de BTT d'hivern.

Properes Activitats

Excursió A. 26 de juny
Rupit (nova)

Sortida: 6 h. Distància: 222 kilòmetres. Punt de trobada: carretera de Barcelona, davant de la benzinera Can Vinyeta. Recorregut

Excursió B. 26 de juny
Monistrol de Calders

Sortida: 7.30 h. Distància: 84 kilòmetres. Punt de trobada: carretera de Barcelona, davant de la benzinera Can Vinyeta. Recorregut

Excursió BTT. 26 de juny
Mussarra (Monistrol de Calders)

Sortida: 7.30 h. Distància: 76 kilòmetres. Punt de trobada: Mercat de la Creu Alta. Recorregut