PENYA CICLISTA PALOMILLAS DE SABADELL
(1935-2011) MÉS DE 75 ANYS PROMOVENT EL CICLISME

Qui Som

La Penya Ciclista Palomillas es va fundar l'any 1935. Actualment som més de 200 socis que organitzem diferents activitats de promoció del ciclisme i el cicloturisme.

Pots trobar gent de diferents indrets del Vallès Occidental, principalment de Sabadell, on està localitzada la nostra seu social i on sempre hem desenvolupat la nostra activitat.

Des de la seva creació, els que hem format la Penya Ciclista Palomillas hem cregut en aquest esport i ho seguim fent. La Penya la formen amics del ciclisme, que s'han fet amics compartint cada diumenge suor i esforç. Us esperem si en voleu formar part.


Junta Directiva
Cada quatre anys la Penya Ciclista Palomillas escull democràticament els membres de la Junta Directiva. Pots consultar els actuals membres.
Qui en pot formar part
Qualsevol persona de 0 a 100 anys que en vulgui formar part és benvinguda.
Reglament
La Penya Ciclista Palomillas es regeix per un reglament aprovat pels seus socis. Pots consultar-lo aquí.
Drets del soci
Si ets soci de la Penya Ciclista Palomillas podràs formar part del nostre campionat social, a més de facilitar-te les gestions de la llicència federativa i poder participar a la resta d'activitats de l'entitat.
Vine! T'esperem
No importa l'edat que tinguis, quantes vegades hagis agafat la bicicleta o d'on vinguis. Ens agradarà donar-te la benvinguda cada diumenge al punt de trobada a la carretera Barcelona, 401.

Properes Activitats

Excursió A. 1 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia

Sortida: 8 h. Distància: 111 kilòmetres. Punt de trobada: carretera de Barcelona, davant de la benzinera Can Viñeta. Recorregut

Excursió B. 1 d'octubre
Santa Agnès de Malanyanes

Sortida: 8 h. Distància: 70 kilòmetres. Punt de trobada: carretera de Barcelona, davant de la benzinera Can Viñeta. Recorregut

Excursió BTT. 1 d'octubre
La Garriga

Sortida: 8 h. Distància: 69 kilòmetres. Punt de trobada: Mercat de la Creu Alta. Recorregut